Menu

Міжнародний студентський квиток ISIC

Безвізовий режим з Європою відкриває для громадян України нові можливості. Особливо це актуально для молоді: безвіз - це можливість подорожувати, вивчати мову, отримувати досвід європейського життя.
Подаруйте своїм студентам шанс вже сьогодні стати членом європейської спільноти: в день посвячення в студенти урочисто вручіть їм міжнародний студентський виток ISIC.

ISIC – міжнародне посвідчення особи і статусу особи, що навчається (International Student Identity Card), створене Міжнародною Конфедерацією Студентського Туризму (ISTC) в 1953 році під егідою UNESCO, яке має мету – підтримувати співдружність активних, допитливих, відповідальних студентів.



Крім того ISIC – дисконтна карта, яка надає понад 150 000 знижок і спеціальних пропозицій в 130 країнах світу на транспорт, проживання, харчування, зв'язок, розваги і покупки.

А також це:
  • спеціальні автобусні, залізничні та авіа тарифи 
  • молодіжні програми міжнародного обміну
  • лінія цілодобової телефонної підтримки
  • спеціальні тарифи на стільниковий зв'язок
ISIC може поєднувати в собі функції: "ключа" СКУД – системи контролю управління доступом (на територію ВНЗ), карти для проїзду в транспорті, банківської платіжної карти, соціальної карти, членського квитка, карти для подорожей.

Сьогодні ISIC – єдине офіційно визнане в 130 країнах світу посвідчення особи і статусу особи, що навчається. Щороку більш ніж 5 мільйонів молодих людей стають власниками посвідчень ISIC. З 1953 року більше 50 мільйонів студентів було володарями посвідчень ISIC. Кожні 8 секунд в різних точках світу оформляється новий ISIC.

У ряді країн ISIC є єдиним офіційним посвідченням студента і використовується як документ, що засвідчує його особу і статус.

Знижки та акції
Знижки на авіаперельоти, проживання в готелях і хостелах. Відвідування зі знижками кінотеатрів, аквапарків, центрів розваг і клубів. Знижки в кафе, ресторанах і барах.

Особливі привілеї
Привілеї на додаткову освіту, мовні курси, тренінги та майстер-класи. Знижки на покупку турів, страхування і навчання за кордоном. Безкоштовний вхід у музеї, театри і культурні центри світу.

Be like ISIC
Бути як ISIC – це бути в курсі подій, відвідувати цікаві та корисні заходи, вміти відпочивати та веселитися, смачно їсти, займатися спортом, подорожувати, займатися самоосвітою та розвиватися.

Презентація ISIC

ISIC у різних країнах світу

Замовити ISIC